Conservarea acasa s-a schimbat foarte mult în cei 180 de ani de când a fost introdusa ca o modalitate de conservare a alimentelor. Oamenii de ?tiin?a au gasit modalita?i de a produce produse mai sigure, de calitate superioara. Prima parte a acestei publica?ii explica principiile ?tiin?ifice pe care se bazeaza tehnicile de conservare, discuta despre echipamentele de conservare ?i descrie utilizarea corecta a borcanelor ?i a capacelor. Descrie ingredientele ?i procedurile de baza pentru conservare ?i modul de utilizare a acestora pentru a ob?ine produse conservate sigure ?i de înalta calitate. În cele din urma, va ajuta sa decide?i daca sau nu ?i cât sa pute?i.A doua parte a acestei publica?ii este o serie de ghiduri de conservare pentru anumite alimente. Aceste ghiduri ofera instruc?iuni detaliate pentru prepararea siropurilor de zahar; ?i pentru conserve de fructe ?i produse din fructe, ro?ii ?i produse din tomate, legume, carne ro?ie, pasari de curte, fructe de mare ?i muraturi ?i gustari. Orientari utile pentru alegerea cantita?ilor ?i calita?ii potrivite a alimentelor crude înso?esc fiecare set de instruc?iuni pentru fructe, ro?ii ?i legume. Cele mai multe re?ete sunt concepute pentru a produce o încarcatura completa de conserve de halbe sau litri. În cele din urma, ajustarile de procesare pentru altitudini deasupra nivelului marii sunt date pentru fiecare aliment
ISBN: | 9781837621644 |
Publisher: | Bm&tc Group Ltd |
Imprint: | Vlad Radulescu |
Published date: | 02 Aug 2022 |
Language: | Romanian |
Number of pages: | 290 |
Weight: | 436g |
Height: | 153mm |
Width: | 228mm |
Spine width: | 19mm |